jueves, 24 de mayo de 2012

Espai de criança " La caseta blanca"



Benvolgudes famílies,


El dia 6 de juny obrirem les portes perquè vingueu a conèixer el nostre projecte de criança "La caseta blanca”.
aquest espai ha sigut creat per a totes les famílies, embarassades i amb nens d'entre 0 i tres anys que vulguen compartir lliurement tot allò que més us interessi amb d’altres famílies.
 Aprofitarem per posar-nos al dia sobre temes de salut, alimentació i educació, comentarem experiències i sobre tot jugarem molt i així a poc a poc podem anar construint entre tots i totes aquest espai de cooperació creat per a gaudir i créixer amb els nostres infants.


El dia 6 de juny de 10: 30 a 12: 00 en l'edifici del vell Ajuntament, 1r pis dalt de l'oficina de turisme, en Torreblanca, us oferim la possibilitat de compartir amb altres famílies l'espai de la “caseta blanca”. Hi esteu tots i totes convidats/des!



Inaugurarem també el nostre taulell d'intercanvi solidari, on tot aquell que disposi d'un bé material del que ja no faci ús i tingui la necessitat d'una altra cosa, la pugui intercanviar amb un altra persona.
Com també hi haurà la possibilitat d'intercanviar temps, serveis i coneixements.


La caseta blanca, necessita de la vostra col·laboració en qüestió de materials, si algú disposa de maquetes per a bebès, mantetes per al terra, o joguines que ja no utilitzeu i les voleu donar a l'espai seran molt benvingudes.


Moltes gracies a tots.

Us esperem el 6 de juny de 10: 30 a 12: 00 en l'edifici del vell Ajuntament, 1r pis dalt de l'oficina de turism
e!


http://maps.google.es/maps/place?q=Plaza+Mayor,+Torreblanca&hl=es&ftid=0x12a0117b3892e18b:0xa0ecbf2af49e2959